Top 3 idei spectaculoase de desert raw

Oricât de ușor ar fi de făcut, un desert nu va fi niciodată apreciat mai mult dacă nu este și spectaculos.

Iată 3 idei de desert raw pentru momente unice de care se poate bucura întreaga familie!

bonbonele raw1. Bombonele cu morcov (de la 1 an) – Dacă îți dorești un desert sau o gustare rapidă, în doar 15 minute vei avea niște bomboane nu doar gustoase, dar și sănătoase. Le poți lua în parc și le puteți savura împreună. Dacă aveți prea multă energie de fel, poți înlocui cacao cu pudra de roșcove.

 

2. Tort raw cu căpșune și afine (de la 1 an) – Cu puțin noroc, este posibil să mai găsești căpșune. La prima vedere poate părea un tort mai dificil de făcut, dar nu te speria. Dacă te organizezi din timp (cel puțin cu hidratarea curmalelor), va fi gata imediat. Blatul acestui desert este puțin spus spectaculos având în vedere că se prepară dintr-un amestec de semințe de floarea soarelui, fulgi de cocos și fulgi de ovăz. Merită să-l încerci!

Ciocolată raw cu nucă3. Ciocolată raw cu nucă (de la 1 an) –  O ciocolată delicioasă, preparată raw, va fi pe gustul oricărui pitic dornic să ronțăie ceva dulce. Este o alternativa sănătoasă, ideală pentru copiii mici care au descoperit nevoia de dulce. Ținut la rece, acest desert vă poate încânta aproape 3 zile.

 

Sursă foto:

diversificare.ro
https://flic.kr/p/e41g31