Chec cu rubarbă 10 luni

Chec cu rubarbă

de Sorin
Masă

Desert

Ocazie

Onomastică

Fel de mâncare

Chec

Ingredient principal

Pâine & aluaturi

Timp de preparare

15

Timp de gătire

75

Dificultate

ușor

Porţii

5 porții

Chec cu rubarbă – o rețetă pe care vă recomand să o încercați la începutul verii. Este un desert echilibrat în vitamine și minerale.

Chec cu rubarbă – un preparat delicios, cu un ingredient vedetă al lunilor mai-iunie. Rubarba este bogată în vitaminele A, B, C, fibre și minerale.

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Se încinge cuptorul la 160 de grade.
  2. Între timp, se taie tulpinile de rubarbă în bucățele de un centimetru.
  3. Se amestecă toate ingredientele uscate, după care se încorporează cele umede și bucățile de rubarbă.
  4. Se aşază compoziţia într-o tavă de chec sau o tavă rotundă, ca de tartă.
  5. Se lasă la copt aproximativ o oră și 15 minute, se poate încerca cu o scobitoare, iar dacă nu rămâne compoziție lipită de scobitoare, înseamnă că este gata.
Poftă bună!

Sursă foto: https://flic.kr/p/7NqfC1