Eugenia și povestea Diversificare.ro

Prietenii emisiunii Totul despre mame i-au luat un interviu Eugeniei, mămică fondatoare a site-ului Diversficare.ro, un site “pentru copii sănătoși”!

Ce făceai înainte să devii mamă?

Uau, cât de mult timp a trecut de atunci, “înainte să devin mamă”. Munceam mult ca să devină trainer pentru unul dintre principalii liderii ai pieței de training și consultanță din România, călătoream foarte mult, cu mașina, cu trenul, cu avionul, la mare, la munte, cu cortul sau prin hoteluri, nu prea conta cum și pe unde. Important era să vizitez cât mai multe locuri, să gust puțin din deliciile zonelor și să învăț câte ceva de la cei al căror tărâm îl vizitam.

Pe scurt, mă bucuram din plin de ce poate oferi viața, negândindu-mă foarte mult la ce va urma să se întâmple.

Când sau cum ți-a venit idea unei afaceri de acasă și de ce o astfel de idee?

Ideea site-ului Diversificare.ro, un site “pentru copii sănătoși” mi-a venit de Revelionul 2011. Ideea s-a născut mai mult dintr-o nevoie. Ajunsesem la etapa diversificării alimentației fetiței mele Nadia, acum în vârstă de doi ani și jumătate, și petreceam foarte mult timp informându-mă ce înseamnă diversificarea alimentației unui bebeluș, cu ce alimente ar fi bine să încep, sub ce formă să le prepar. După lungi căutări, ajusesem să găsesc informații, dar care aveau o mare problemă: erau împrăștiate prin tot felul de bloguri mămicești, forumuri sau prin site-uri care abia aveau tangență cu creșterea copiilor. Așa că, în noaptea de Revelion, mă întrebam cum ar fi să strâng într-un singur loc toate aceste informații plus niște rețete sănătoase pentru cei mici. Am fost încurajată de soțul meu și am primit imediat sprijinul prietenei mele Anca, și ea parte activă acum din acest proiect, și ne-am pus pe treabă. Așa că, în luna februarie 2011, eu și Anca ne-am pus pe scris câteva articole și rețete și am lansat primul proiect destinat copiilor sănătoși – Diversificare.ro.

 

Articolul complet îl puteți vizualiza chiar pe site-ul Totuldespremame.ro, accesând link-ul: http://bit.ly/UJT9oI