omletă coaptă cu două feluri de brânză 1 an

Omletă coaptă cu două feluri de brânză

Masă

Mic-dejun

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

Brânză

Timp de preparare

15

Timp de gătire

15

Dificultate

ușor

Porţii

4 porții

Omletă coaptă cu două feluri de brânză, foarte hrănitoare și gustoasă!

Calciu, proteine, vitamine şi minerale, toate într-o singură mâncare: omletă coaptă cu două feluri de brânză. Vă dorim poftă bună!

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Într-o tigaie fierbinte se pune o jumătate din unt la topit şi se călesc ciupercile tăiate felii în prealabil, timp de 4-5  minute. 
  2. Separat se bat ouăle şi se adaugă telemeaua rasă, ciupercile călite, ceapa şi ardeiul. 
  3. Se asezonează cu piper şi se amestecă totul cu o furculiţă. 
  4. Cu untul rămas se unge un vas termorezistent după care se întinde uniform puţin pesmet. 
  5. Compoziţia se toarnă în vas şi se presară deasupra caşcavalul ras. 
  6. Se coace în cuptorul preîncăzit la temperatură medie. Se ţine la copt pentru 10-15 de minute.

Din ingredientele de mai sus obțineți o omletă pentru 2 adulţi şi 2 copii.

Sursă foto: https://flic.kr/p/f2g26r