Omletă cu roșii, ceapă verde și pătrunjel

de Eugenia
Masă

Mic-dejun

Dietă

Fără gluten

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

Legume

Omletă cu roșii, ceapă verde și pătrunjel 12 luni
Timp de preparare

15

Timp de gătire

20

Dificultate

ușor

Porţii

5 porții

Oul conține substanțe importante pentru dezvoltarea organismului, astfel încât îl putem considera un aliment esențial pentru alimentația bebelușului și, mai târziu, a copilului.

Omletă cu roșii, ceapă verde și pătrunjel – delicioasă, colorată și aromată. Este perfectă pentru un mic dejun în familie.

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Sotați pentru 2-3 minute roșia împreună cu pătrunjelul sau măghiranul în puțină apă, cu câțiva stropi de ulei.
  2. Bateți ouăle într-un castron și condimentați-le cu un praf de sare și piper, dacă doriți și dacă, bineînțeles, vârsta copilului permite.
  3. Turnați amestecul în tigaie. Cu o furculiță bateți puțin ouăle din tigaie, apoi adăugați ceapa verde. Lăsați pe foc până când omleta se încheagă.

Această omletă cu roșii este delicioasă servită cu o salată de vară și brânză proaspătă pentru cei mai mari de la masă.

Sursă foto: diversificare.ro