O mâncare de kale cu praz, care încearcă să păstreze intacte vitaminele și mineralele din acestea două. Se prepară ușor și rapid, este ideală pentru prânz.
O mâncare de kale cu praz, care încearcă să păstreze intacte vitaminele și mineralele din acestea două. Se prepară ușor și rapid, este ideală pentru prânz.
Ingrediente:
– un fir de praz
– 3 căței de usturoi zdobiți fin
– 300gr kale
– 70ml supă de bază
– 1 linguriță suc de lămâie
– 3 linguri ulei de măsline
– sare și piper (opțional)
Mod de preparare:
Încălziți supa de bază și adăugați prazul tăiat bucați mici. Lăsați la foc mediu pentru aproximativ 5 minute. Din momentul în care fierbe, adăugați frunzele de kale mărunțite. Acoperiți oala și dați la foc mic, învârtind pentru aproximativ 5-7 minute.
La final adăugați usturoiul, sucul de lămâie, uleiul de măsline. În funcție de vârsta copilului, adăugați sarea și piperul.
Sursă foto: http://flic.kr/p/8WcJk
Comentarii