Încălziți cuptorul la 250º Celsius. Pe o tavă puneți o hârtie de copt. Găuriți cartofii cu furculița din loc în loc și băgați-i la copt până când se înmoaie.
Între timp, puneți conopida la fiert sau gătiți-o la aburi.
Într-o tigaie, topiți untul, amestecați făina și gătiți pentru 1 minut (la foc mic având grijă ca untul să nu se ardă).
Adăugați treptat laptele. Fierbeți până când compoziția se îngroașă puțin.
Presărați 35g de parmezan și lăsați pe foc până se topește.
Scurgeți conopida și amestecați-o cu sosul alb de brânză.
Tăiați un capac la cartofi, scobiți cu ajutorul unei linguri interiorul cartofului.
Apoi amestecați miezul scos din cartof cu conopida și sosul alb de brânză și umpleți cartofii uniform.
Pentru un aspect și un gust desăvârșit, presărați deasupra cartofilor umpluți și restul de parmezan rămas.