varză de Bruxelles gratinată 12 luni

Varză de Bruxelles gratinată

de Roxana
Masă

Cină

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

Brânză

Timp de preparare

20

Timp de gătire

35

Dificultate

ușor

Porţii

4 porții

Varză de Bruxelles gratinată – un preparat pentru care vei avea nevoie doar de câteva ingrediente.

Pentru un prânz sănătos şi hrănitor, puteţi încerca o reţetă simplă şi destul de rapidă: varză de Bruxelles gratinată. Poftă bună!

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Fierbeţi varza de Bruxelles în apă cu puţină sare pentru 2-3 minute.
  2. Ungeţi cu unt un vas termorezistent şi adăugaţi  pesmet.
  3. Tăiaţi verzele în două şi puneţi-le în vas.
  4. Adăugaţi deasupra amestecul din ou bătut, sare, piper, brânză şi caşcavalul ras.
  5. Vasul se pune în cuptor pentru 30 minute, la foc mediu.
 Sursă foto: http://flic.kr/p/aKuvQT