tort din bomboane de ciocolată  1 an

Tort din bomboane de ciocolată (de la 1 an)

de Eugenia
Masă

Desert

Dietă

Fără gluten

Ocazie

Onomastică

Fel de mâncare

Desert

Ingredient principal

Fructe

Timp de preparare

25

Dificultate

ușor

Porţii

6 porții

Acest tort din bomboane de ciocolată este delicios, sănătos și energizant, va acapara cu siguranță atenția celor mici, devenind unul dintre preferatele lor.

Acest tort din bomboane de ciocolată este delicios, sănătos și energizant, va acapara cu siguranță atenția celor mici, devenind unul dintre preferatele lor.

Tort din bomboane de ciocolată

tort bomboane

 

 

 

 

 

 

Ingrediente:

– 1 cana de caju crud,

– 1 cana de stafide,

– 10 prune uscate,

– 3 linguri de suc de mere,

– 3 linguri de pudră de roșcove.

Mod de preparare:

Într-un blender vertical de mare putere se râșnește mai întai caju-ul cât mai mărunt cu putință, punându-se făina astfel obținută într-un castron.

Tot în blender se mărunțesc stafidele și prunele până când devin o pastă, care se pune în castron peste făina de caju. Apoi se adaugă pudra de roșcove și sucul de mere și se amestecă bine până când ingredientele s-au omogenizat.

Se formează biluțe cu mâna umezită puțin și se așează unele peste altele formându-se astfel un mic tort, numai bun pentru aniversarea celui mic la gradiniță.

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Într-un blender vertical de mare putere se râșnește mai întai caju-ul cât mai mărunt cu putință, punându-se făina astfel obținută într-un castron.  
  2. Tot în blender se mărunțesc stafidele și prunele până când devin o pastă, care se pune în castron peste făina de caju.
  3. Apoi se adaugă pudra de roșcove și sucul de mere și se amestecă bine până când ingredientele s-au omogenizat.
  4. Se formează biluțe cu mâna umezită puțin și se așează unele peste altele formându-se astfel un mic tort, numai bun pentru aniversarea celui mic la gradiniță.