Supă cremă de ciuperci cu avocado este alegerea ideală pentru un prânz copios. Avocado face din această supă o cremă fina cu aromă de nucă.
Supă cremă de ciuperci cu avocado este alegerea ideală pentru un prânz copios. Avocado face din această supă o cremă fina cu aromă de nucă.
Ingrediente:
– 500 gr ciuperci champignon
– 1 ceapă medie
– 2 căței de usturoi
– 1 avocado
– ulei de măsline
– pătrunjel
Mod de preparare:
Se toacă ceapa și se “călește” în puțina apă timp de câteva minute împreună cu usturoiul, după care se adaugă ciupercile spălate în prealabil. Se toarnă aproximativ 500 ml de apă și se lasă la fiert timp de 15-20 de minute, până când ciupercile devin moi. Se strecoară apa, care se păstrează pentru mai târziu. Miezul de avocado bine copt se pune peste ciuperci și se pasează cu blenderul vertical. Se toarnă apă pentru a obține consistența dorită, iar la final se stropește cu ulei de măsline. Se presară pătrunjel mărunțit si sare după gust. Supa cremă de ciuperci cu avocado se servește cu crutoane.
Sursa foto: https://flic.kr/p/bkAQVF
Comentarii