Această salată de crudități raw vegană este o alternativă sănătoasă și gustoasă pentru salatele cu maioneză. Se poate folosi cu succes și la mesele festive. Dacă doriți, puteți scoate usturoiul din compoziția maionezei.
Paşii necesari preparării
- Morcovul și țelina se spală, se curăță și se dau pe o răzătoare mică, pentru a obține fulgi fini.
- Se iau legumele rase în palmă și se scurg de zeamă. Sucul rezultat poate fi băut, este foarte gustos!
- Se pregătește maioneza de caju, conform rețetei de aici. Aveți grijă să puneți nucile la înmuiat cu 4 ore înainte!
- Se amestecă maioneza cu legumele și se condimentează după gust.
- Ca verdeață, puteți folosi pătrunjel sau busuioc proaspăt. Se toacă mărunt și se adaugă peste salată.
Caju se pot introduce în alimentația copiilor fără istoric de alergii începând cu vârsta
de 1 an. Copiilor
cu istoric de alergii,
dermatite sau intoleranțe li se vor oferi nuci și alune abia începând cu
vârsta de 2 ani.
Poftă bună!
Sursă foto: Diversificare.ro