salată cu cartofi în două culori 12 luni

Salată cu cartofi în două culori

Masă

Cină

Dietă

Fără gluten

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

Legume

Timp de preparare

20

Timp de gătire

20

Dificultate

ușor

Porţii

4 porții

Colorată și aromată, această salată cu cartofi în două culori este un preparat numai bun pentru mâinile micuțe care explorează bucățile din farfurie.

Colorată și aromată, această salată cu cartofi în două culori este perfectă pentru copiii care încep să mănânce cu mâna. Bucățile sunt numai bune de apucat cu degetele lor micuțe, dar și ușor de prins în furculiță.

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Cartofii se aleg în mod ideal de aceeași mărime (pentru a fierbe în același timp) și se spală bine cu ajutorul unei perii.
  2. Se pun într-un vas plin cu apă și un praf de sare, se acoperă cu capac și se fierb la foc mic până când pot fi străpunși ușor cu furculița.
  3. Între timp, ceapa verde se taie în bucăți de aproximativ 1 cm, iar măslinele se zdrobesc cu lateralul cuțitului pentru a scoate sâmburii cu ușurință.
  4. Când cartofii sunt fierți, se curăță de coajă și se taie cubulețe. Se așază într-un bol încăpător, împreună cu ceapa, măslinele, uleiul, zeama de lămâie, sarea și piperul, după care se amestecă totul. Și gata!
Sursă foto: Diversificare.ro