Un rulou cu ciuperci care poate fi savurat la gustare sau la cină alături de o salată delicioasă de verdeţuri, roşii şi castraveţi.
Bunica mea, în tinereţe, era vestită pentru foile de plăcintă subţiri ca nişte coli prin care poţi vedea cu uşurinţă. Acum mâinile nu îi mai permit să le facă, dar sunt mândră că pot duce mai departe reţeta. Cel mai greu, poate, la acest rulou cu ciuperci pleurotus, este întinsul foilor. Dar, credeţi-mă, merită!
Un pont pentru cei care nu sunt alergici la albuşul de ou şi la proteina din laptele de vacă: se pot pune ouăle întregi dar şi 200 grame de caşcaval ras sau parmezan, pentru un gust deosebit.
Observaţie: Cantităţile pentru foi se pot măsura cu aceeaşi ceaşcă astfel: 1 ceaşcă apă, 1/2 ceaşcă ulei şi 3 ceşti de făină.
Sursă foto: Diversificare.ro