pâine irlandeză 1 an

Pâine irlandeză

Fel de mâncare

Pâine

Ingredient principal

Pâine & aluaturi

Timp de preparare

20

Timp de gătire

40

Dificultate

ușor

Porţii

5 porții

Această pâine irlandeză are avantajul de a nu sta la crescut. Deci, o putem pregăti simplu și într-un timp mai scurt.

Pentru momentele în care nu avem timp să stăm mult timp la bucătărie, rețeta de pâine irlandeză este ideală. Se face rapid și nu trebuie lăsată la crescut.

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Se amestecă toate ingredientele. 
  2. Se încinge cuptorul la 220 grade și se pune în cuptor o oală în care se va coace pâinea, ca să se încălzească.
  3. Se pune aluatul pe o hârtie de copt, iar apoi se pune cu totul în oala caldă și se acoperă cu un capac. 
  4. Se coace pentru 35 de minute în cuptor. 
  5. Dupa cele 35 minute se ia capacul si se mai lasă puțin ca să se rumenească pâinea.

Sursă foto: https://flic.kr/p/e2viWP