mic dejun la cuptor 10 luni

Mic dejun la cuptor (de la 10 luni)

Masă

Mic-dejun

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

Brânză

Timp de preparare

15

Timp de gătire

15

Dificultate

ușor

Porţii

4 porții

Mic dejun la cuptor – m-am decis să gătesc cu mozzarella o reţetă uşoară cu care să nu dau greş. A ieşit o mâncare foarte gustoasă şi colorată.

Mic dejun la cuptor – m-am decis să gătesc cu mozzarella o reţetă uşoară cu care să nu dau greş. A ieşit o mâncare foarte gustoasă şi colorată.

Mic dejun la cuptor

38261653_30bd841392_z

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente:
– 4 roşii mari,
– 200 g mozzarella,
– 2 linguri pătrunjel,
– 1 căţel de usturoi,
– 2 linguri ulei de măsline,
– 1 vârf de sare (după 1 an),
piper (după 1 an).

Mod de preparare:
Se toacă usturoiul şi pătrunjelul și se amestecă într-un vas, peste care se poate presăra pentru copii peste 1 an sare şi puţin piper.

Roşiile se curăță de coajă, se taie în două, se scot sâmburii şi se aşează cu partea tăiată în jos pe o tavă unsă cu ulei. Se țin în cuptorul încins timp de 10 minute, după care se scoate tava şi se întorc roşiile cu faţa în sus.

Se toarnă deasupra amestecul din vas şi se aşează pe fiecare roşie câteva bucăţele de mozzarella. Se pune tava la cuptor pentru încă 1-2 minute pentru a se înmuia brânza.

Sursa foto: https://flic.kr/p/4o6RF

 

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Se toacă usturoiul şi pătrunjelul și se amestecă într-un vas, peste care se poate presăra pentru copiii peste 1 an sare şi puţin piper.
  2. Roşiile se curăță de coajă, se taie în două, se scot sâmburii şi se aşează cu partea tăiată în jos pe o tavă unsă cu ulei. Se țin în cuptorul încins timp de 10 minute, după care se scoate tava şi se întorc roşiile cu faţa în sus.
  3. Se toarnă deasupra amestecul din vas şi se aşează pe fiecare roşie câteva bucăţele de mozzarella. Se pune tava la cuptor pentru încă 1-2 minute pentru a se înmuia brânza.

Comentarii