fulgi de ovăz cu lapte și iaurt fără fierbere 1 an

Fulgi de ovăz cu lapte și iaurt fără fierbere (de la 1 an)

Masă

Mic-dejun

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

Cereale

Timp de preparare

15

Dificultate

ușor

Porţii

4 porții

Un mic dejun rapid și sănătos, preparat de seara și oricând la îndemână – fulgi de ovăz cu lapte și iaurt fără fierbere.

Un mic dejun rapid și sănătos, preparat de seara și oricând la îndemână – fulgi de ovăz cu lapte și iaurt fără fierbere. Poftă bună!

Fulgi de ovăz cu lapte și iaurt fără fierbere

fulgi de ovaz cu lapte

 

 

 

 

 

 

Ingrediente:
– un sfert de cană fulgi de ovăz integral
– un sfert de cană lapte de capră sau lapte de cocos
– un sfert de cană iaurt (de preferat grecesc)
– 1 linguriță semințe de chia
– 1 lingură sirop de arțar sau miere
– 1 lingură pudră de roșcove sau cacao
– jumătate de banană

1 cană = 200ml

Mod de preparare:

Fulgii de ovăz integral se hidratează peste noapte, într-un vas cu apă și puțină zeamă de lămâie. Apa în care a stat ovăzul se aruncă, iar fulgii se pun împreună cu celelalte ingrediente, mai puțin banana, într-un borcan și se amestecă bine. Adăugați banana tăiată în cubulețe mici și amestecați din nou. Închideți borcanul și lăsați la frigider câteva ore. Preparatul poate fi consumat în maxim 2 zile.

Sursă foto: AndrisT | Dreamstime.comBowl Of Oatmeal Photo

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Fulgii de ovăz integral se hidratează peste noapte, într-un vas cu apă și puțină zeamă de lămâie. 
  2. Apa în care a stat ovăzul se aruncă, iar fulgii se pun împreună cu celelalte ingrediente, mai puțin banana, într-un borcan și se amestecă bine. 
  3. Adăugați banana tăiată în cubulețe mici și amestecați din nou. Închideți borcanul și lăsați la frigider câteva ore. 
  4. Preparatul poate fi consumat în maxim 2 zile.

Comentarii