Cum ar fi să ne surprindem copiii cu o gustare delicioasă în drumul spre grădiniță? Empanadas cu fructe de mare poate face acest lucru!
Paşii necesari preparării
- Primul pas este să preîncălziți cuptorul la 200 de grade.
- Apoi, într-o tigaie, puneți untul împreună cu ceapa și puțină apă pentru a le sota.
- După 3 minute adăugați roșiile, ardeiul gras și ciupercile tocate mărunt, după ce au fost curățate și spălate în prealabil.
- Asezonaţi cu sare si piper.
- Oul se cojește și se toacă mărunt, la fel ca și fructele de mare, apoi se sotează împreună, aproximativ 10 minute, amestecând ocazional, după care se lasă la răcit.
- Aluatul se întinde și se taie în cercuri cu diametrul de 15 cm.
- Umplutura se așază pe una dintre jumătățile cercurilor.
- Marginile se ung cu puțină apă după care se împăturesc și se presează bine cu degetele.
- Se ung cu gălbenuș si se coc aproximativ 15 minute.
Eu am adăugat compoziției un praf de chilli, și o legătură de pătrunjel și au ieșit delicioase.
Sursă foto: Diversificare.ro