brioșe cu mazăre și brânză 1 an

Brioșe cu mazăre și brânză (de la 1 an)

Masă

Gustare

Ocazie

Onomastică

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

Legume

Dificultate

ușor

Porţii

5 porții

Aceste brioșe cu mazăre și brânză sunt potrivite ca aperitiv sau gustare, atât pentru adulți cât și pentru copii.

Aceste brioșe cu mazăre și brânză sunt potrivite ca aperitiv sau gustare, atât pentru adulți cât și pentru copii. Poftă bună!

Brioșe cu mazăre și brânză

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

 

 

 

 

 

 

Ingrediente:
– 120 grame de făină de grâu
– 3 ouă
– o lingură de branză de vaci
– 2 linguri de smântână
– o linguriță de bicarbonat
– 150 grame de mazăre
– 30 grame de cașcaval ras
– o lingură de ulei de floarea soarelui

Mod de preparare:
Ouăle și uleiul se bat până se omogenizează. Separat se amestecă foarte bine brânza de vaci cu smântâna până devin o pastă care se adaugă peste ouă. După ce compoziția devine omogenă, se adaugă mazărea și cașcavalul ras și se amestecă din nou.

În alt bol, se amestecă făina cu bicarbonatul și se adaugă la compoziția deja preparată. Se amestecă totul pentru a se obține un aluat. Acesta se pune în formele pentru brioșe și se dă la cuptorul preîncălzit la 190 de grade pentru 25-30 de minute. Se testează cu scobitoarea pentru a vedea dacă s-au copt.
Sugestii: În rețeta de brioșe cu mazăre și brânză, puteți înlocui cașcavalul cu parmezan sau altă brânză mai tare.

© Bberry | Dreamstime.comMilk And Muffins Photo

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Ouăle și uleiul se bat până se omogenizează. 
  2. Separat se amestecă foarte bine brânza de vaci cu smântâna până devin o pastă care se adaugă peste ouă. 
  3. După ce compoziția devine omogenă, se adaugă mazărea și cașcavalul ras și se amestecă din nou.
  4. În alt bol, se amestecă făina cu bicarbonatul și se adaugă la compoziția deja preparată. 
  5. Se amestecă totul pentru a se obține un aluat. 
  6. Acesta se pune în formele pentru brioșe și se dă la cuptorul preîncălzit la 190 de grade pentru 25-30 de minute.
  7. Se testează cu scobitoarea pentru a vedea dacă s-au copt.
  8. Sugestii: În rețeta de brioșe cu mazăre și brânză, puteți înlocui cașcavalul cu parmezan sau altă brânză mai tare.

Comentarii