Încercați această rețetă de bulgur cu broccoli si conopidă! Va fi cu siguranță un succes! Este sățioasă, sănătoasă și are un gust foarte bun.
Paşii necesari preparării
- Pentru început desfacem conopida și broccoli în buchete nici prea mici, nici prea mari.
- Sotăm usturoiul tăiat cubulețe în ulei de măsline și puțină apă, după care putem adăuga legumele, iar pe parcurs adăugăm și untul, alături de sare.
- Ar fi de preferat ca legumele să se gătească aldente, însă după aproximativ 10 minute, ele deja o să se rumenească puțin, să nu uitați sa amestecați cam din minut în minut.
- În timp ce legumele sunt pe foc, punem cam 2 căni de apă la fiert.
- După ce apa începe să clocotească o oprim, adăugăm bulgurul, sarea și îl lăsăm să absoarbă apa, în circa 10 minute.
- După această operațiune, îl scurgem de apă și îl amestecăm cu legumele, după ce acestea sunt gata.
Acest preparat poate fi consumat ca atare sau ca și garnitură. Poftă bună !
Sursă foto: Diversificare.ro