Conopidă la cuptor

de Anca
Masă

Prânz

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

Legume

conopidă la cuptor 1 an
Timp de preparare

10

Timp de gătire

35

Dificultate

ușor

“Varza cu studii superioare”, cum a numit-o Mark Twain, conține potasiu, vitamina C, calciu, vitamina A,mangan, acid folic, dar și alte vitamine și minerale, în cantități mai mici.

O idee de “felul doi” pentru zile de sâmbată și nu numai – conopidă la cuptor. Este un preparat de savurat în familie!

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Conopida se desface în bucățele mici și se spală bine. 
  2. Apoi se pune la fiert în apă cât să o acopere, cu puțină sare. Se lasă la fiert 15 minute.
  3. Oul se bate, se amestecă cu restul de ingrediente și se toarnă peste conopida scoasă din apă și pusă într-un vas termorezistent.
  4. Amestecul trebuie să stea la cuptor până când conopida se rumenește, aproximativ 20 de minute.
Poftă bună!

Sursă foto: diversificare.ro