Salată de fructe 9 luni

Salată de fructe (după 9 luni)

de Adelina
Masă

Gustare

Dietă

Fără gluten

Ocazie

Petrecere

Fel de mâncare

Desert

Ingredient principal

Fructe

Timp de preparare

10

Dificultate

ușor

Porţii

4 porții

Că tot este vară şi putem profita din plin de toate bogăţiile naturii, vă propun această salată de fructe răcoritoare de care vă puteţi bucura alături de cei mici in zilele toride!

Că tot este vară şi putem profita din plin de bogăţiile naturii, vă propun o răcoritoare salată de fructe de care vă puteţi bucura in zilele toride!

Salată de fructe

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Nu cunosc o persoană careia să nu-i placă salata de fructe, iar dacă tot avem de unde alege produse de calitate, proaspete, vă puteţi încânta întreaga familie cu acest preparat răcoritor.   Este foarte simplu deoarece tot ce trebuie să faceţi este să tăiaţi cubulețe potrivite toate fructele.
  2. Le puneţi pe toate într-un vas adânc după care le stropiţi din belşug cu zeama de lime sau o lămâie.
  3. În final, aruncaţi câteva frunze de mentă.
  4. Lăsaţi salata la frigider câteva minute. Tot ce a mai rămas este să o savuraţi împreună cu cei mici!   Să aveți poftă!
Nu cunosc o persoană careia să nu-i placă salata de fructe, iar dacă tot avem de unde alege produse de calitate, proaspete, vă puteţi încânta întreaga familie cu acest preparat răcoritor.

Este foarte simplu deoarece tot ce trebuie să faceţi este să tăiaţi cubulețe potrivite toate fructele, le puneţi pe toate într-un vas adânc după care le stropiţi din belşug cu zeama de lime sau o lămâie, iar în final aruncaţi câteva frunze de mentă, după care o lăsaţi la frigider câteva minute bune. Tot ce a mai rămas este să o savuraţi împreună cu cei mici!

Să aveți poftă!

Foto: diversificare.ro