salată cu fenicul  1 an

Salată cu fenicul

Masă

Prânz

Ocazie

Onomastică

Fel de mâncare

Salată

Ingredient principal

Legume

Timp de preparare

15

Timp de gătire

7

Dificultate

ușor

Porţii

4 porții

Salată cu fenicul pentru un plus de vitamine și minerale.

Ca părinţi ne străduim să le oferim piticilor noștri mese cât mai hrănitoare. Astăzi vă propunem această reţetă bogată în vitamine şi minerale – salată cu fenicul.

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Cele 6 ouă se fierb tari şi se lasă în apă rece pentru 20 de minute.
  2. Usturoiul se zdrobeşte şi se amestecă cu un praf de sare. Apoi se adaugă în maioneză sau se amestecă împreună cu cele două gălbenuşuri, cu zeama de lămâie, coaja de lămâie, cu muştarul şi (opţional) cu puţin piper.
  3. Ouăle răcite se decojesc, se taie mărunt şi se încorporează în sosul de maioneză. 
  4. Se adaugă apoi feniculul tocat şi se amestecă.

Se serveşte ca aperitiv sau fel principal.

Sursă foto: https://flic.kr/p/a4xHUf