risotto cu mere și nuci 1 an

Risotto cu mere şi nuci

de Adelina
Masă

Prânz

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

Brânză

Timp de preparare

15

Timp de gătire

20

Dificultate

ușor

Porţii

5 porții

O combinație inedită de arome în această rețetă de risotto cu mere și nuci. Cei mici vor aprecia textura cremoasă și se vor bucura de un preparat special.

O rețetă inedită pe care ne-o propune chef Adelina: risotto cu mere și nuci. O combinație de arome cu o textură cremoasă, pe care cu siguranță cei mici o vor aprecia!

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Se curăță ceapa și  merele de coajă, se taie cubulețe.
  2. Într-o oala se pun 2,3  linguri de ulei la încins, se adaugă ceapa cu merele, iar după 2 minute se adaugă și orezul.
  3. Se țin pe foc cam 3-4 minute, punem și nucile, după care începem să adăugăm câte un polonic din supă sau apa (călduță). 
  4. Se repetă acest lucru până când orezul este gata, amestecând continuu.
  5.  Înainte de a opri focul răzuim cam 30g din brânză și amestecăm. În acest mod totul va deveni o cremă.

Poftă bună!

Sursă foto: Diversificare.ro