Piure din fasole verde 8 luni

Piure din fasole verde

de Miruna
Masă

Prânz

Dietă

Fără gluten

Fel de mâncare

Piure

Ingredient principal

Legume

Timp de preparare

10

Timp de gătire

30

Dificultate

ușor

Porţii

4 porții

Fasolea verde este un aliment bogat în vitamine, minerale și folați. Nu este un aliment alergen și de aceea poate fi introdus începând cu 8 luni în alimentația copiilor – piure din fasole verde.

Piure din fasole verdeFasolea verde este un aliment bogat în vitamine, minerale și folați. Nu este un aliment alergen. De aceea, poate fi introdus începând cu 8 luni în alimentația copiilor.

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Fasolea verde se curăță și se fierbe fie la aburi, fie în oală.
  2.  Fasolea trebuie să fie acoperită de apă. După ce devine fragedă se ia de pe foc, se scurge și se pune în blender, împreună cu uleiul de măsline și mărarul curățat. 
  3. Se adaugă apă proaspătă sau chiar cea în care a fiert fasolea pentru a obține consistența dorită.

Sursă foto:http://flic.kr/p/5TzF8w