O limonadă cu goji și ghimbir este o băutură răcoritoare, dar și un… medicament! Lămâile și fructele goji sunt surse importante de vitamina C și minerale, iar ghimbirul este un excelent antibiotic natural. Această băutură poate fi un aliat de nădejde în lupta cu răcelile.
Paşii necesari preparării
- Fructele de goji se pun într-un vas cu apă plată. Apa plată trebuie să fie suficientă pentru a acoperi fructele. Se lasă la hidratat până a doua zi.
- A doua zi, se pune goji cu tot cu apă în vasul de la blender.
- Se adaugă ghimbirul, lămâia și portocala curățate de coajă și tăiate bucăți.
- Se procesează până când toate ingredientele se mărunțesc cât mai bine posibil, apoi se strecoară.
- Sucul strecurat se amestecă la rândul lui cu apa plată rămasă și cu îndulcitor.
- Înainte de servire se ține la frigider.
Sursă foto:https://flic.kr/p/f4ErLa