bomboane cu goji  1 an

Bomboane cu goji (de la 1 an)

Masă

Desert

Dietă

Raw

Ocazie

Onomastică

Fel de mâncare

Bomboane

Ingredient principal

Fructe

Timp de preparare

30

Dificultate

ușor

Porţii

5 porții

Bomboane cu goji, făcute în casă, naturale şi fără zahăr, se gătesc fără foc, astfel încât ingredientele îşi vor păstra în totalitate calităţile nutriționale.

Bomboane cu goji, făcute în casă, naturale şi fără zahăr, se gătesc fără foc, astfel încât ingredientele îşi vor păstra în totalitate calităţile nutriționale.

Bomboane cu goji

8517380189_215bac1a56_z

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente:
– 1 cană de alune caju
– 1/2 cană fructe de goji hidratate
– 1/2 cană făină de goji (goji râşnite)
– 1 lingură unt de cocos
– 4-5 caise uscate
– 1 lingură de miere (nu şi pentru copii sub 1 an)
– coajă de lămâie rasă
– 1/2 portocală

Mod de preparare:
Alunele caju se lasă la hidratat cel puţin 8 ore înainte de a fi folosite. Apoi, se pun în blender împreună cu untul de cocos, caisele uscate, mierea, coaja de lămâie, portocala şi se mixează bine.

Peste compoziție se adaugă fructele goji hidratate şi se amestecă manual. Se pune la frigider pentru o jumătate de oră ca să se întărească puţin.

După ce s-a scos compoziţia de la frigider, se rulează şi se taie în părţi mici egale, din care se modelează biluţe. Se “tăvălesc” prin făina de goji şi se servesc.

Sursa foto: https://flic.kr/p/dYDNoz

Ingrediente

  • 1 cană de alune caju
  • 1/2 cană fructe de goji, hidratate și 1/2 cană făină de goji (goji râşnite)
  • 1 lingură unt de cocos
  • 4-5 caise, uscate
  • 1 lingură de miere, (nu şi pentru copii sub 1 an)
  • coajă de lămâie, rasă
  • 1/2 portocală

Paşii necesari preparării

  1. Alunele caju se lasă la hidratat cel puţin 8 ore înainte de a fi folosite. 
  2. Apoi, se pun în blender împreună cu untul de cocos, caisele uscate, mierea, coaja de lămâie, portocala şi se mixează bine.
  3. Peste compoziție se adaugă fructele goji hidratate şi se amestecă manual. 
  4. Se pune la frigider pentru o jumătate de oră ca să se întărească puţin.
  5. După ce s-a scos compoziţia de la frigider, se rulează şi se taie în părţi mici egale, din care se modelează biluţe. 
  6. Se "tăvălesc" prin făina de goji şi se servesc.

Comentarii