Prajitură cu rubarbă și banane

Prăjitură cu rubarbă și banane (de la 3 ani)

de Adelina
Masă

Desert

Fel de mâncare

Desert

Ingredient principal

Pâine & aluaturi

Timp de preparare

20

Timp de gătire

30

Dificultate

ușor

Porţii

4 porții

Prăjitură cu rubarbă și banane. Simplu și ușor! Poate fi servită ca desert sau gustare, cu o aromă subtilă, dulce-acrișoara, nemaipomenită într-o zi de vară! :))

Simplu și ușor! Această prăjitură cu rubarbă și banane poate fi servită ca desert sau gustare, cu o aromă subtilă, dulce-acrișoara, nemaipomenită într-o zi toridă de vară!

Prăjitură cu rubarbă și banane

Prăjitură cu rubarbă și banane

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Se toacă în bucăți mai mici rubarba și bananele, după care se mărunțesc în robotul de bucătărie.
  2. Cu ajutorul unui mixer amestecăm: făina, praful de copt, zahărul, mălaiul, iaurtul, ouăle și laptele. 
  3. Când sunt gata, adăugăm rubarba și bananele, plus scorțișoara și anasonul.
  4. Într-o tavă de aproximativ 35 de centimetri se tapetează cu hârtie de copt și se pune prăjitura în cuptorul încins în prealabil, se lasă până cînd se rumenește și trece testul scobitorii.
  5. Este un desert care se pregătește extrem de rapid și ușor. O soluție ideală pentru zilele aglomerate în care avem de pregătit o masă la minut!   Enjoy! ^_^
Se toacă în bucăți mai mici rubarba și bananele, după care se mărunțesc în robotul de bucătărie.

Cu ajutorul unui mixer amestecăm: făina, praful de copt, zahărul, mălaiul, iaurtul, ouăle și laptele. Când sunt gata, adăugăm rubarba și bananele, plus scorțișoara și anasonul.

Într-o tavă de aproximativ 35 de centimetri se tapetează cu hârtie de copt și se pune prăjitura în cuptorul încins în prealabil, se lasă până cînd se rumenește și trece testul scobitorii.

Este un desert care se pregătește extrem de rapid și ușor. O soluție ideală pentru zilele aglomerate în care avem de pregătit o masă la minut!

Enjoy! ^_^

Comentarii