fulgi de ovăz cu lapte și iaurt fără fierbere 1 an

Fulgi de ovăz cu lapte și iaurt fără fierbere

Masă

Mic-dejun

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

Cereale

Timp de preparare

15

Dificultate

ușor

Porţii

4 porții

Un mic dejun rapid și sănătos, preparat de seara și oricând la îndemână – fulgi de ovăz cu lapte și iaurt fără fierbere.

Un mic dejun rapid și sănătos, preparat de seara și oricând la îndemână – fulgi de ovăz cu lapte și iaurt fără fierbere. Poftă bună!

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Fulgii de ovăz integral se hidratează peste noapte, într-un vas cu apă și puțină zeamă de lămâie. 
  2. Apa în care a stat ovăzul se aruncă, iar fulgii se pun împreună cu celelalte ingrediente, mai puțin banana, într-un borcan și se amestecă bine. 
  3. Adăugați banana tăiată în cubulețe mici și amestecați din nou. Închideți borcanul și lăsați la frigider câteva ore. 

Preparatul poate fi consumat în maxim 2 zile.

Sursă foto: AndrisT | Dreamstime.comBowl Of Oatmeal Photo