frigărui de sfeclă 1 an

Frigărui de sfeclă (de la 1 an)

de Oana M
Masă

Gustare

Ocazie

Onomastică

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

Legume

Timp de preparare

15

Timp de gătire

30

Dificultate

ușor

Porţii

4 porții

Aceste frigărui de sfeclă sunt ușor de realizat, iar pe lângă efectul colorat pe care îl vor crea în farfurie, vor atrage atenția și cu gustul neașteptat.

Aceste frigărui de sfeclă sunt ușor de realizat, iar pe lângă efectul colorat pe care îl vor crea în farfurie, vor atrage atenția și cu gustul neașteptat.

Frigărui de sfeclă

frigarui de sfecla

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente:

sfeclă roșie fiartă sau coaptă (după preferințe)
mozzarella (sau cașcaval de la 2 ani)
– miez de nucă
– boabe de struguri (opțional)
oțet balsamic  (opțional)

Mod de preparare:

Sfecla se fierbe sau se lasă la cuptor până ce este bine pătrunsă. Când s-a răcit, se taie în cuburi potrivite, la fel cum vom proceda și cu mozzarella. Iar la final, odată montate pe scobitoare, frigăruie sau orice alt suport aveți la îndemână, le presărați cu miez de nucă măcinat fin. Opțional, puteți adăuga pe frigăruie și câte o boabă de strugure, dar și câteva picături de oțet balsamic pentru a tăia din dulceața sfeclei.

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Sfecla se fierbe sau se lasă la cuptor până ce este bine pătrunsă. 
  2. Când s-a răcit, se taie în cuburi potrivite, la fel cum vom proceda și cu mozzarella. 
  3. Iar la final, odată montate pe scobitoare, frigăruie sau orice alt suport aveți la îndemână, le presărați cu miez de nucă măcinat fin. 
  4. Opțional, puteți adăuga pe frigăruie și câte o boabă de strugure, dar și câteva picături de oțet balsamic pentru a tăia din dulceața sfeclei.

Comentarii