frigărui cu ouă de prepeliță 8 luni

Frigărui cu ouă de prepeliţă

Masă

Gustare

Dietă

Fără gluten

Ocazie

Petrecere

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

Ouă

Timp de preparare

15

Timp de gătire

10

Dificultate

ușor

Porţii

4 porții

Frigărui cu ouă de prepeliţă pentru un aport excelent de fier, vitamina B și fosfor.

Frigărui cu ouă de prepeliţă – o gustare colorată şi adaptabilă. Fiecare mămică are libertatea de a adăuga câte ceva la aceste frigărui, pentru ca acestea să fie pe placul copiilor.

Ieșirile în natură, pic-nic-urile și petrecerile vor fi mult mai relaxate și distractive, cu această rețetă de frigărui cu ouă de prepeliță. Se prepară rapid, arată senzațional, iar copiii le vor iubi. Le pot manevra cu ușurință și se vor distra pe cinste. În plus, ouăle de prepeliță sunt un aliment foarte hrănitor și ușor de digerat.

Știați că oul de prepeliță conține de 5 ori mai mult fosfor, de 8 ori mai mult fier, de 6 ori mai multă vitamina B1 şi de 15 ori mai multă vitamina B2 decât oul de găină?

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Se fierb ouăle de prepeliţă şi se pun apoi în apă rece.
  2. Roşiile cherry se spală şi se lasă să se zvânte.
  3. Până fierb ouăle, puteți pregăti platoul. "Așterneți" pe o farfurie întinsă/platou câteva fire de chives sau ceapă verde tânără.
  4. Apoi pregătiți beţele pentru frigărui. Pentru a evita accidentele, se taie vârful fiecărui băţ, astfel încât acestea să nu fie ascuţite.
  5. Se începe ansamblarea frigăruilor introducând beţele printr-un un ou de prepeliţă, apoi printr-o roşie cherry.
  6. Se așază frigăruile pe platou și, dacă doriți ca ele să arate ca în imaginea de mai sus, folosiți mărarul pentru a decora ouăle și iaurtul sau smântâna pentru a decora roșiile.
Sursă foto: https://flic.kr/p/nT4c6Z