Frigărui de legume 12 luni

Frigărui de legume (de la 1 an)

de Adelina
Masă

Finger food

Ocazie

Petrecere

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

Legume

Timp de preparare

25

Timp de gătire

30

Dificultate

ușor

Porţii

6 porții

Ca tot a venit vara va propun aceste frigarui de legume fresh, simplitatea gustului si doar aroma legumelor va vor incanta!

Că tot a venit vara, vă propun aceste frigărui de legume proaspete. Simplitatea gustului și aroma legumelor va vor încânta! Poftă bună!

Frigărui de legume 

Frigărui de legume

Ingrediente:

Mod de preparare:

Se curăţă şi se spală legumele, după care se taie în cuburi. Roşiile se lasă întregi, pe câte un băț de frigăruie se pune câte una din fiecare legumă, după care se repetă procesul.

Se pune la încins o tigaie grill, se pun frigăruile, se asezonează totul cu sare, boia dulce,  piper (opţional). Dacă aveţi vreun condiment preferat, nu ezitaţi să-l folosiţi. Frigăruile se întorc atunci când încep să se rumenească, până cănd sunt gătite pe toate părţile. Adăugaţi zeama de la lămâie şi serviţi-le alături de o salată ori un sos.

Enjoy! 🙂

Foto: diversificare.ro

frigarui-de-legume

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Se curăţă şi se spală legumele, după care se taie în cuburi.
  2. Roşiile se lasă întregi, pe câte un băț de frigăruie se pune câte una din fiecare legumă, după care se repetă procesul.
  3. Se pune la încins o tigaie grill, se pun frigăruile, se asezonează totul cu sare, boia dulce,  piper (opţional). Dacă aveţi vreun condiment preferat, nu ezitaţi să-l folosiţi. 
  4. Frigăruile se întorc atunci când încep să se rumenească, până cănd sunt gătite pe toate părţile. 
  5. Adăugaţi zeama de la lămâie şi serviţi-le alături de o salată ori un sos.   Enjoy! :)

Comentarii