drob de bureţi 2 ani

Drob de bureţi (de la 2 ani)

Masă

Prânz

Ocazie

Onomastică

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

Legume

Timp de preparare

30

Timp de gătire

60

Dificultate

ușor

Porţii

6 porții

Drob de bureţi – drobul cu carne este greu digerabil aşa ca pregătesc această variantă de drob oricând am bureţi în casă.

Drob de bureţi – drobul cu carne este greu digerabil aşa ca pregătesc această variantă de drob oricând am bureţi în casă.

Drob de bureţi

2840474866_4602a86255_z

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente:
– 2 ouă
– 1 kg de bureţi galbeni (gălbiori)
– 1 legătură de pătrunjel
– 1 legătură de ceapă verde
– 1 lingură de pesmet de orez
ulei
sare

Mod de preparare:
Bureţii se fierb în apă cu sare. După ce s-au fiert se pun la scurs. Până se scurg bureţii se pregăteşte o tava care se unge cu ulei.

Ceapa şi pătrunjelul se toacă mărunt, iar ouăle se bat foarte bine. Se toacă bureţii cu cuţitul sau la maşina de tocat carne.

Se amestecă toate ingredientele cât mai bine şi se pune compoziţia obţinută în tavă. Deasupra puteți pune puțin ou bătut pentru a se forma o crustă lucioasă, foarte aspectuoasă.

Se coace la foc mic timp de 40 de minute sau până este copt (testul scobitorii uscate).

Sursa foto:https://flic.kr/p/5k1bdA

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Bureţii se fierb în apă cu sare. După ce s-au fiert se pun la scurs. 
  2. Până se scurg bureţii se pregăteşte o tava care se unge cu ulei.
  3. Ceapa şi pătrunjelul se toacă mărunt, iar ouăle se bat foarte bine. 
  4. Se toacă bureţii cu cuţitul sau la maşina de tocat carne.
  5. Se amestecă toate ingredientele cât mai bine şi se pune compoziţia obţinută în tavă.
  6.  Deasupra puteți pune puțin ou bătut pentru a se forma o crustă lucioasă, foarte aspectuoasă.
  7. Se coace la foc mic timp de 40 de minute sau până este copt (testul scobitorii uscate).

Comentarii