fulgi de țelină 12 luni

Fulgi de țelină (de la 1 an)

Masă

Gustare

Dietă

Fără gluten

Ocazie

Onomastică

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

Legume

Timp de preparare

20

Timp de gătire

30

Dificultate

ușor

Porţii

4 porții

Acești fulgi de țelină pot fi o gustare sănătoasă pentru copiii mari sau mici.

Acești fulgi de țelină pot fi o gustare sănătoasă pentru copiii mari sau mici. Este un preparat gustos și sănătos. Poftă bună!

Fulgi de țelină

fulgi de telina

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente:
– 1 rădăcină țelină mare
– sare
– 2 lg ulei de măsline
– fulgi de chilli (opțional)

Mod de preparare:
Curățați țelina de coajă și tăiați-o în felii cât mai subțiri cu ajutorul un tăietor de legume cu lamă; vă va ușura munca considerabil și feliile vor fi de aceeași grosime, însă merge și cu un cuțit care taie bine. Puneți apoi țelina tăiată într-un bol și adăugați uleiul de măsline, sare și chilli după gust apoi amestecați bine astfel încât condimentele și uleiul să ajungă pe toate părțile.  Într-o tavă de cuptor puneți hârtie de copt și apoi așezați feliuțele de țelină uniform. Introduceți la cuptor, la foc mic până când țelina este făcută și ușor rumenită.

Se poate servi alături de un sos de roșii ca și gustare sau aperitiv.

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Curățați țelina de coajă și tăiați-o în felii cât mai subțiri cu ajutorul un tăietor de legume cu lamă; vă va ușura munca considerabil și feliile vor fi de aceeași grosime, însă merge și cu un cuțit care taie bine. 
  2. Puneți apoi țelina tăiată într-un bol și adăugați uleiul de măsline, sare și chilli după gust apoi amestecați bine astfel încât condimentele și uleiul să ajungă pe toate părțile.  
  3. Într-o tavă de cuptor puneți hârtie de copt și apoi așezați feliuțele de țelină uniform. Introduceți la cuptor, la foc mic până când țelina este făcută și ușor rumenită.
  4. Se poate servi alături de un sos de roșii ca și gustare sau aperitiv.