Sărbători fericite, la mulți ani și muuuulte bucurii pentru 2013!


Dragi cititori, începem astăzi o binemeritată vacanță. Facem pauză de la scris dar nicidecum de la bucătărit. Vă așteptăm cu idei proaspete și entuziasm pentru un an nou, care pentru Diversificare va debuta cu 15 ianuarie. Între timp ne alimentăm cu dragoste în mijlocul familiilor noastre, ceea ce vă dorim și vouă 🙂

Și nu, n-am uitat de concursurile Diversificare – Parentime, și despre faptul că avem de anunțat un fericit căștigător.
Prietenul Random.org ne-a dat o mână de ajutor și a ales-o pe Sorina în poziția de câștigătoare a “Trainingului părinților eficace” oferit de Parentime. Felicitări Sorina! Să te bucuri de curs, să îți fie de folos! Te așteptăm cu impresii, abia aștept să ni le împărtășești! Mulțumim totodată tuturor participantelor la concursurile nostre jucăușe, ne bucurăm că ne-ați povestit din experiența de părinți conștienți.
image
Cursul pentru părinți eficace este unul de durată (are 8 sesiuni) și este extrem de valoros. Pentru părinții dornici să își educe copiii democratic el pune la îndemână instrumentele necesare, așa încât copiii să crească armonios,cu încredere și respect pentru propria persoană și pentru părinții lor. Sunt recunoascătoare că am finalizat de curând Trainingul părinților eficace. Mi-a schimbat perspectiva asupra educării copiilor și mi-a oferit informații multe la un loc, pe care cred că greu le-aș fi putut aduna din alte surse. Pentru că am rămas plăcut impresionată de curs și Parentime, vreau să dezvolt subiectul într-un articol viitor. Și uite așa vă momesc cu o promisiune de articol pentru la anu’!

Închei prin a vă mulțumi că ne-ați citit în 2012 și vă așteptăm cu brațele deschise și în anul următor. Sărbători fericite și un an nou mai bun decât toți de până acum!

Cu drag,
Echipa Diversificare

Sursă foto: http://flic.kr/p/aUbPtk