Pizza cu blat de conopidă și legume – un preparat ingenios care, cu siguranță, va avea succes! În plus, nu conține gluten!
Nu știu alți copii cum sunt, dar al meu e fan pâine. Și cum trebuie să existe un echilibru în toate, atunci când se poate, înlocuiesc pâinea cu substituenți nutritivi și apropiați ca și gust, cum ar fi această pizza cu blat de conopidă.
S-a declarat mulțumit!
Mulțumirea lui e și mai mare atunci când pregătim mâncarea împreună. Este fascinat de felul în care ingredientele se transformă din lucruri cunoscute, în preparate noi, numai bune de explorat. Și acest lucru îmi face munca în bucătărie mult mai ușoară.
Sfatul meu: pentru experiența de învățare a copilului și pentru reducerea stresului părintelui, aflat sub presiunea creatoare a felului de mâncare prefect, gătiți împreună! Peeler-ul, tocătorul mic și un cuțit din lemn sau plastic, pot face minuni ;).
Sursă foto: Diversificare.ro