Ciuperci cu pesto și mozzarella

de Adelina
Masă

Cină

Dietă

Fără gluten

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

Brânză

Ciuperci cu pesto și mozzarella 10 luni
Timp de preparare

20

Timp de gătire

35

Dificultate

ușor

Porţii

4 porții

Ciuperci cu pesto și mozzarella – simplă și plină de arome, o rețetă savuroasă și delicioasă de o să vă lingeți pe degete! :)) Să aveți poftă!

Chef Adelina ne-a pregătit ciuperci cu pesto și mozzarella, o rețetă simplă și plină de arome. Este savuroasă și delicioasă de o să vă lingeți pe degete! Să aveți poftă!

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Se spală ciupercile și se îndepărtează codițele care se toacă mărunt împreună cu ceapa și se pun într-o tigaie la foc mic, timp de câteva minute cu 2 linguri de ulei de măsline și puțină apă.
  2. Când sunt gata, le punem într-un bol și le lăsăm să se răcească.
  3. Peste ele adăugăm mascarpone, pesto și mozzarella ruptă în bucăți și le amestecăm.
  4. Umplem ciupercile cu amestecul obținut mai înainte, iar deasupra punem pesmetul.
  5. Le punem într-o tavă unsă cu puțin ulei și le dăm la cuptor cam 30 de minute, până când se frăgezesc.
  6. Între timp preparăm salata. Spălăm rucola, germenii și tocăm ceapa rondele, după care le punem într-un bol împreună cu dressing-ul din zeamă de lămâie și puțină sare.
salata de rucola

Sursă foto: Diversificare.ro