ciorbă de burtă vegană 1 an

Ciorbă de burtă vegană

de Sorin
Masă

Prânz

Dietă

Vegane

Fel de mâncare

Ciorbă

Ingredient principal

Legume

Timp de preparare

15

Timp de gătire

10

Dificultate

ușor

Porţii

6 porții

Cine nu are prieteni vegetarieni, să-și cumpere!

Am aflat de această rețetă de ciorbă de burtă vegană în vizită la niște prieteni. Desigur, vegetarieni. A fost senzațională, dar am și făcut câteva ajustări pentru gusturile noastre.

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Pregătim laptele de caju / migdale astfel: se iau 2 litri de apa, lingura de sare și migdalele sau caju-ul, și blenduim până devine precum laptele.
  2. Călim ciupercile la foc mic, împreuna cu apa, uleiul și usturoiul zdrobit. 
  3. Între timp, în blender se prepară laptele de caju / migdale.
  4. Se adaugă peste ciupercile călite și laptele și se mai lasă la foc aproximativ 10 minute.

Eu am mai adăugat puțin pătrunjel pentru culoare si zeamă de lămâie.
O ciorba de burtă rapidă! Poftă bună!

Sursă foto: Diversificare.ro