chifteluțe de pește 1 an

Chifteluțe de pește (de la 1 an)

de Cititor
Masă

Cină

Ocazie

Onomastică

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

Pește

Timp de preparare

30

Timp de gătire

55

Dificultate

ușor

Porţii

10 porții

Pește, legume și semințe. Asta este combinația propusă azi întregii familii – chifteluțe de pește.

Pește, legume și semințe. Asta este combinația propusă azi întregii familii – chifteluțe de pește. Este un preparat gustos și sănătos. Poftă bună!

Chifteluțe de pește

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente:
– 500g pește alb
– 3 cartofi fierti
– 1 legatură ceapă verde
– 1 legatură mărar
– 2 ouă
– 2 linguri ulei
– susan
– sare, boabe de piper
-1 foaie de dafin

Mod de preparare:

Fierbeți peștele în apă cu puțină sare, câteva boabe de piper și foaia de dafin. Cât timp fierbe peștele dăm pe răzătoarea mică cartofii, tocăm mărunt ceapa și mărarul. După ce a fiert, scoatem peștele și îl lăsăm la răcit, îndepartăm cu grijă oasele și pielea, apoi îl zdrobim cu furculița.

Amestecăm peștele cu cartofii, ceapa și mărarul, apoi adăugăm ouăle și uleiul. Cu mâinile umezite formăm chifteluțe pe care le trecem prin susan. Coacem chifteluțele în tavă pe hârtie de copt aproximativ 40 de minute.

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Fierbeți peștele în apă cu puțină sare, câteva boabe de piper și foaia de dafin. 
  2. Cât timp fierbe peștele dăm pe răzătoarea mică cartofii, tocăm mărunt ceapa și mărarul. 
  3. După ce a fiert, scoatem peștele și îl lăsăm la răcit, îndepartăm cu grijă oasele și pielea, apoi îl zdrobim cu furculița.
  4. Amestecăm peștele cu cartofii, ceapa și mărarul, apoi adăugăm ouăle și uleiul. 
  5. Cu mâinile umezite formăm chifteluțe pe care le trecem prin susan. 
  6. Coacem chifteluțele în tavă pe hârtie de copt aproximativ 40 de minute.

Comentarii