chiftele roșcovane 1 an

Chiftele roșcovane

de Oana M
Masă

Gustare

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

Legume

Timp de preparare

30

Timp de gătire

20

Dificultate

ușor

Porţii

5 porții

Perfecte pentru o gustare, ideale pentru o masă, aceste chiftele roșcovane vor deveni preferatele micuțului tău. Vor fi apreciate și de adulți.

Chiftele roșcovane – pentru care nu ai nevoie decât de câteva ingrediente simple. Și doar 10 minute (maxim) pentru a le băga direct la cuptor.

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Se dau pe răzătoare dovleceii curățați de coajă și de semințe, care se vor stoarce apoi de excesul de zeamă. 
  2. Facem același lucru cu sfecla roșie, apoi le amestecăm cu oul, usturoiul curățat și pisat, pesmetul, praful de sare și mărarul.
  3. Dacă compoziția de chiftele vi se pare prea moale, puteți adăuga suplimentar câteva linguri de pesmet. 
  4. Omogenizați bine și modelați chiftele de orice dimensiune doriți, apoi așezați-le în tavă, pe hârtie de copt, și dați-le la cuptorul preîncălzit.

Sursă foto: Diversificare.ro