Banană la cuptor

de Adina
Masă

Desert

Dietă

Fără gluten

Fel de mâncare

Fructe

Ingredient principal

Fructe

banană la cuptor 7 luni
Timp de preparare

10

Timp de gătire

15

Dificultate

ușor

Porţii

2 porții

O rețetă delicioasă pentru cei mici și cei mari – banană la cuptor.

Banană la cuptor – o rețetă delicioasă pentru cei mici și cei mari! Banana este o sursă importantă de fier, potasiu, vitamina B6 și vitamina C. Poftă bună!

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Se curăță banana de 1/3 din coajă, pe lungime. 
  2. Se crestează tot longitudinal, iar în deschizătura formată se presară pudra de roșcove și vanilia. 
  3. Pentru copilașii mai mari de 1 an se poate adăuga caju tăiat fin (sau nuci, alune etc).  
  4. Se încălzește cuptorul la 180 grade Celsius și mai apoi se introduce banana. Se lasă la cuptor pentru 10-15 minute, până când coaja devine complet neagră. 
Eu și copilul meu preferăm să servim această gustare călduță, dar este bună și rece. Arată delicios și este sănătoasă atât pentru cei mici, cât și pentru părinți.

Sursă foto: Diversificare.ro

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.Learn moreGot it