Tort din bomboane de ciocolată (de la 1 an)

tort bomboane Ingrediente:

– 1 cana de caju crud,

– 1 cana de stafide,

– 10 prune uscate,

– 3 linguri de suc de mere,

– 3 linguri de pudră de roșcove.

Mod de preparare:

Într-un blender vertical de mare putere se râșnește mai întai caju-ul cât mai mărunt cu putință, punându-se făina astfel obținută într-un castron.

Tot în blender se mărunțesc stafidele și prunele până când devin o pastă, care se pune în castron peste făina de caju. Apoi se adaugă pudra de roșcove și sucul de mere și se amestecă bine până când ingredientele s-au omogenizat.

Se formează biluțe cu mâna umezită puțin și se așează unele peste altele formându-se astfel un mic tort, numai bun pentru aniversarea celui mic la gradiniță.

Author: Eugenia

Înainte de orice, sunt mama a 2 copii mâncăcioși și jucăuși. Le mulțumesc că au (re)adus în viața noastră de părinți ocupați mâncarea sănătoasă, gustoasă și preparată în casă.

Share This Post On