Tort cu glazură de mango raw vegan 12 luni

Tort cu glazură de mango, raw vegan (de la 1 an)

Masă

Desert

Ocazie

Crăciun

Fel de mâncare

Desert

Ingredient principal

Semințe & nuci

Timp de preparare

60

Dificultate

mediu

Porţii

8 porții

Întotdeauna mi-a plăcut să îi surprind pe oamenii dragi. Acum mă surprind și pe mine, cu un tort cu glazură de mango, raw vegan.

Tort cu glazură de mango raw vegan este ideal atunci când vrei să-i surprinzi pe oamenii dragi. Sau când vrei să te răsfeți chiar pe tine. Știam că le voi aduce bucurie pe chip, dar și satisfacție în ce mă privește. În plus, acest tort este, de data aceasta, pentru mine. Este preferatul meu și l-am făcut pentru că peste 3 zile trec de la 33 la 34 de ani. Abia aștept să-l savurez alături de prietenii mei și de copiii noștri!

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Pentru blat, se macină fulgii de cereale în râșnița de cafea.
  2. Curmalele, hidratate în prealabil, se dau prin blender.
  3. Se amestecă fulgii de cereale, curmalele și 50 g ulei de cocos.
  4. Se formează o pastă ca o plastilină și se presează în forma de tort în care am pus în deja o foaie de copt.
  5. Se lasă la rece.
  6. Pentru cremă, se hidratează peste noapte caju-ul.
  7. Se scurge toată apa și se dă caju-ul prin blender. Se adaugă treptat sucul de portocale, mierea, 150 g ulei de cocos și esența de portocale, până când totul se transformă într-o cremă fină.
  8. Semințele de chia se adaugă după ce se scoate compoziția din blender.
  9. Se toarnă compoziția de caju peste blat și se pune la congelator.
  10. Pentru glazura de mango, se blenduiește mango-ul cu untul de cocos și 100 g ulei de cocos (eu prefer să folosesc blenderul vertical).
  11. Se dă la frigider să se întărească până când ajunge la consistența unei glazuri, astfel încât să se poată întinde cu ușurință.
  12. Se decorează tortul când este complet întărit și... se devorează.
  13. Se pot adăuga deasupra niște petale de trandafiri comestibili sau petale din ceaiul de fructe de pădure.

Comentarii