pască fără aluat 1 an

Pască fără aluat

de Oana
Masă

Desert

Ocazie

Onomastică

Fel de mâncare

Desert

Ingredient principal

Lactate

Timp de preparare

30

Timp de gătire

50

Dificultate

ușor

Porţii

5 porții

Pască fără aluat – o rețetă simplă, rapidă și foarte gustoasă care poate deveni desertul preferat. Sărbători fericite!

Pască fără aluat – o rețetă simplă, rapidă care poate deveni desertul preferat. Este un preparat foarte gustos și sănătos. Poftă bună!

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Se amestecă brânza cu gălbenușurile, smântâna, făina, bicarbonatul stins, stafidele și mirodeniile. 
  2. Separat se bat albușurile spumă și se încorporează în crema de brânză amestecând încet. 
  3. Se pune compoziția într-o formă tapetată cu hârtie de copt și se dă la cuptorul preîncălzit pentru 40-50 minute, până se rumenește.
  4. Se lasă să se răcească în formă. Se poate decora cu stafide, nuci, după gust.
Se lasă să se răcească în formă. Se poate decora cu stafide, nuci, după gust.

Hristos a înviat!
Sărbători fericite!

Sursă foto: Diversificare.ro