Copiii și ciocolata sunt, fără să vrem, cei mai buni prieteni. Încearcă această rețetă de negresă cu bezea pentru a le satisface pofta de dulce, mai sănătos!!
Paşii necesari preparării
- Pentru blat, untul se freacă cu zahărul și gălbenușurile, apoi se adaugă laptele, făina, bicarbonatul și cele 3-4 linguri de cacao.
- Compoziția rezultată se așază în tava tapetată cu hârtie de copt și se lasă la cuptor aproximativ 25 de minute.
- Între timp, se pregătesc glazura și bezeaua care vor sta în straturi pe negresă.
- Pentru bezea, albușurile se bat spumă cu zahărul până când nu se mai desprinde de pe tel.
- Se toarnă peste blatul de negresă și se va mai lăsa la cuptor, la foc mic, încă 20-25 de minute.
- Când timpul a expirat, iar bezeaua a căpătat o culoare aurie, se scoate prăjitura din cuptor și, după ce s-a răcit, se toarna peste negresă glazura.
- Pentru a o obține, nu trebuie decât să amestecăm ingredientele la foc mic.
Sursă foto: pickupthefork.com