brânză topită 1 an

Brânză topită (de la 1 an)

Masă

Gustare

Ingredient principal

Brânză

Timp de preparare

15

Timp de gătire

20

Dificultate

ușor

Porţii

5 porții

Această brânză topită este preferată de toţi copiii pentru textura ei cremoasă şi gustul bun. Este sănătoasă și apreciată și de adulți.

Această brânză topită este preferată de toţi copiii pentru textura ei cremoasă şi gustul bun. Este sănătoasă și apreciată și de adulți.

Brânză topită

412768397_cd4d659cd7_z (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente:
– 2 l lapte fierbinte
– 1,4 kg brânză de vaci
– 1 pachet de unt
– 3 ouă
– 3 linguriţe rase de sare
– 1 linguriţă de bicarbonat de sodiu

Mod de preparare:
Se amestecă bine laptele fierbinte cu brânza şi se strecoară printr-un tifon. Se adaugă untul topit și răcit în prealabil, apoi ouăle, bicarbonatul şi sarea. Se pune pe foc şi se amestecă până ce compoziția devine lucioasă. Apoi se toarnă într-o formă sau recipient rotund. Se pune la frigider până se răceşte şi se întăreşte.

Sursa foto: https://flic.kr/p/CtxEv

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Se amestecă bine laptele fierbinte cu brânza şi se strecoară printr-un tifon.
  2.  Se adaugă untul topit și răcit în prealabil, apoi ouăle, bicarbonatul şi sarea. 
  3. Se pune pe foc şi se amestecă până ce compoziția devine lucioasă. Apoi se toarnă într-o formă sau recipient rotund. 
  4. Se pune la frigider până se răceşte şi se întăreşte.

Comentarii