O rețetă de biscuiți cu quinoa inedită și extrem de gustoasă.
O rețetă de biscuiți cu quinoa inedită și extrem de gustoasă. Copiii mai mari vă pot ajuta la prepararea acestei rețete, ceea ce va face biscuiții și mai gustoși 🙂
Spălați quinoa foarte bine în câteva ape. Fierbeți-o într-o cantitate triplă de apă, până devine translucidă. Lăsați-o să se răcească.
Într-un bol puneți făina, zahărul (* dacă e cazul, pentru copii mai mari de 3 ani), bicarbonatul, peste care adăugați quinoa fiartă.
Amestecați, încorporând sucul și coaja rasă a portocalei, uleiul și siropul de arțar, melasa sau alt îndulcitor preferat. Acoperiți vasul cu folie.
Lăsați aluatul să se odihnească aproximativ 30 minute, în frigider.
În acest timp dați drumul la cuptor la 175 grade Celsius. Înfăinați blatul de lucru, întindeți aluatul și formați biscuiți de aproximativ 5 cm diametru (cam 15 biscuiți).