Top 5 articole despre diversificare

Trecerea la alimentația solidă este o etapă importantă în dezvoltarea copilului. De aceea am alcătuit Top 5 articole despre diversifiare, care te vor ajuta să începi tot procesul cu relaxare și cu dorința de joacă 🙂

În aceste articole vei găsi răspunsuri la întrebări precum “Când îi pot da să mănănce solide?”, “Sub ce formă e bine să le prepar?” “Oare ce aliment să-i ofer prima dată?”.
De-a lungul timpului ne-am documentat și am publicat articole care să vă fie de folos. Acum vrem să îți fie și mai ușor, așa că tot ce ai de făcut este să citești Top 5 articole despre diversificare, un mic ghid al diversificării creat cu scopul de informare a tuturor mamelor aflate la început de drum.

Top 5 articole despre diversificare:

1. Cele mai importante 7 lucruri de știut despre Diversificare– un articol cu informații foarte utile despre procesul diversificării, pe care e bine să-l citiți înainte de a începe diversificarea și chiar la care să reveniți și ulterior, din când în când.
2. Schema de diversificare perfectă este schema de început testată cu succes de mine și alte câteva mii de mămici. În acest articol, vă sunt explicate toate lucrurile esențiale despre tot ce înseamnă partea practică a diversificării.
3. Introducerea unui aliment nou implică și o perioadă de testare a toleranței bebelușului. Sunt necesare câteva zile pentru a observa reacțiile organismului. Vă recomandăm articolul 4 sau 7 zile pentru un aliment nou.
4. Continuarea schemei de diversificare perfecte. Aici găsiți informații utile despre introducerea următoarelor 2 mese: masa cu fructe și masa cu cereale.
5. Tabelul diversificării este numai bun de tipărit și de pus undeva la vedere, căci vă oferă informații importante despre vârsta la care pot fi oferite diverse alimente.

Vă dorim diversificare cu succes. Aceste informații au fost scrise de Eugenia Dobrescu, consultant nutriționist certificat internațional-PBN, consultant în lactație certificat internațional-IBCLC și fondatoare a website-ului www.diversificare.ro.

 

Sursă foto: https://flic.kr/p/6mQKsp