fursecuri cu banane 9 luni

Fursecuri cu banane (de la 9 luni)

de Adina
Masă

Desert

Ocazie

Onomastică

Fel de mâncare

Biscuiți

Ingredient principal

Cereale

Timp de preparare

40

Timp de gătire

20

Dificultate

ușor

Porţii

5 porții

Fursecuri cu banane – ronțăieli sănătoase ideale pentru bebeluși.

Fursecuri cu banane – ronțăieli sănătoase ideale pentru bebeluși. Este un preparat gustos. Poate fi și pe placul celor mai mari. Poftă bună!

Fursecuri cu banane

Fursecuri cu banane

 

 

 

 

 

 

Ingrediente:
– 3 banane coapte
– 1 ceașcă fulgi de ovăz (măcinați în râșnița de cafea)
– 1 ceașcă mei (măcinat în râșnița de cafea)
– 1/3 ceașcă ulei vegetal
– 1 linguriță vanilie măcinată

Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 175 grade C și ocupați-vă între timp de aluat. Măcinați în râșnița de cafea fulgii de ovăz și meiul. Într-un castron mare pisați bananele, iar mai apoi încorporați ovăzul măcinat si meiul macinat. Adăugați uleiul şi vanilia. Amestecați bine – ar trebui să obțineți o cocă de consistența plastilinei. După ce ați terminat de amestecat, lăsați să stea timp 15 minute.

Puneți o foaie de hârtie în tavă – eu prefer să utilizez o foaie normală, de imprimantă, care să nu fie îmbibată în nici un fel de grăsime. Luați în palme o bucată de cocă cât o nucă, rotiți o sferă, după care aplatizați-o pentru a obține forma unui biscuite rotund. Repetați procedeul pentru toată coca. La final puneți tava în cuptor și coaceţi pentru 20 de minute, până când biscuiții devin uşor maro.

Sursă foto: http://flic.kr/p/74v2EV

Ingrediente

  • 3 banane, coapte
  • 1 ceașcă fulgi de ovăz, (măcinați în râșnița de cafea)
  • 1 ceașcă mei, (măcinat în râșnița de cafea)
  • 1/3 ceașcă ulei, vegetal
  • 1 linguriță vanilie, măcinat

Paşii necesari preparării

  1. Preîncălziți cuptorul la 175 grade C și ocupați-vă între timp de aluat.
  2.  Măcinați în râșnița de cafea fulgii de ovăz și meiul. 
  3. Într-un castron mare pisați bananele, iar mai apoi încorporați ovăzul măcinat si meiul macinat. 
  4. Adăugați uleiul şi vanilia. Amestecați bine – ar trebui să obțineți o cocă de consistența plastilinei. 
  5. După ce ați terminat de amestecat, lăsați să stea timp 15 minute.
  6. Puneți o foaie de hârtie în tavă – eu prefer să utilizez o foaie normală, de imprimantă, care să nu fie îmbibată în nici un fel de grăsime. 
  7. Luați în palme o bucată de cocă cât o nucă, rotiți o sferă, după care aplatizați-o pentru a obține forma unui biscuite rotund. 
  8. Repetați procedeul pentru toată coca. La final puneți tava în cuptor și coaceţi pentru 20 de minute, până când biscuiții devin uşor maro.

Comentarii