Sufleu de spanac (de la 1 an)

Print Friendly, PDF & Email

Sufleu de spanac – sufleul este ușor de făcut, delicios și extrem de hrănitor, ajutându-i pe micuți să se ia la întrecere cu Popeye marinarul ;).

Sufleu de spanac

DSC05896

 

 

 

 

 

 

Ingrediente:
– 1,5 kg spanac proaspăt
– 3 morcovi
– 3 ouă
– 10 caței de usturoi
– 3 linguri de ulei de cocos
– 1 ceapă
sare (opțional)

Mod de preparare: 
Se mărunțește spanacul la aparatul de tocat (sau la blender) și se pune într-un vas mai mare. Ouăle cu morcovii, usturoiul și ceapa se mărunțesc la blender, după care se pun peste spanac împreună cu uleiul de cocos și se amestecă. Se adaugă un praf de sare (opțional).

Compoziția se coace la cuptor aproximativ 45 minute la 180⁰C. Temperatura de 180⁰C este necesară pentru ca uleiul de cocos (dacă este nerafinat) să nu se degradeze.

Sufleul poate fi servit ca atare, cu orez sau cu brânză rasă deasupra.

Author: Cititor

Share This Post On