Pilaf de hrișcă cu ciuperci (de la 1 an)

Print Friendly, PDF & Email

Hrișca este un aliment care poate fi preparat atât ca fel principal, cât și ca desert. Va prezentăm aici o rețetă de pilaf de hrișcă cu ciuperci.

Pilaf de hrișcă cu ciuperci
Pilaf de hrișcă cu ciuperci

Ingrediente:

– 1 cană de hrișcă
– 2 lingurițe unt
– 1 ceapă
– 4 ciuperci mari
– 2 lingurițe pătrunjel proaspăt

Metodă de preparare:

Într-o tigaie non-aderentă topiți untul. Adăugați ceapa și ciupercile și căliți-le 2 minute. Adăugați hrisca înmuiată în prealabil timp de 2 ore în apă și lăsați-le să fiarbă circa 20 de minute. Raportul trebuie să fie de 2 căni de apă la 1 cană de hrișcă. Înainte de a servi amestecați cu furculița și presărați pătrunjel proaspăt deasupra.

Sursă foto:http://flic.kr/p/7K7eyi

Author: Miruna

Sunt mama lui Alexei și a lui Dimitri și împreună cu ei am descoperit o nouă pasiunea, cea de a găti.

Share This Post On